Artikkel header bakgrunn

Referanser

Bohus er Norges største landsdekkende møbelkjede med 58 varehus fra nord til sør. Møbelkjedens 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser.

GLAVA® er et norsk selskap med strategi og drift tilpasset norske forhold. Dette er forhold vi har jobbet i hver eneste dag siden 1935. Vi har tekniske konsulenter og representanter i hele landet. GLAVA® Isolasjon er markedsleder og totalleverandør av isolasjon og byggesystemer.

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros' omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør av forbruksvarer til næringslivet og offentlig sektor.

Telenor-konsernet er en av verdens ledende mobiloperatører med 211 millioner mobilabonnenter. Vi har mobilvirksomhet i 13 land og i 14 land gjennom vårt eierskap i VimpelCom Ltd. Telenor ble grunnlagt som et statlig selskap i 1855. Vi har 160 års erfaring innen telekommunikasjon.

Med kontorer i 125 land som støtter selskapets “non-stop operation”  2200 havner over hele verden har Wilhelmsen Ships Service (WSS) verdens største maritime service nettverk. Selskapet tilbyr en bred produktportefølje til alle typer skip i enhvert marked og region.