Artikkel header bakgrunn

Bluestone tilbyr i dag en «one-stop-shop» for PIM og e-Handel – inkludert programvarelisenser og implementering i tillegg til drift og vedlikehold. For andre verdiøkende tjenester som betaling, markedsføring og integrasjoner tilbyr vi løsninger gjennom venner.

Partnere og venner

Våre partnere

Bluestone tilbyr i dag en «one-stop-shop» for PIM og e-Handel – inkludert programvarelisenser og implementering i tillegg til drift og vedlikehold. For andre verdiøkende tjenester som betaling, markedsføring og integrasjoner tilbyr vi løsninger gjennom venner.

Vi har tatt en beslutning om at vi ikke ønsker å utelukkende ønsker å begrense oss til eksklusive partnerskap. I stedet vil vi bygge de absolutt beste løsningene for våre kunder. Dette betyr at vi må velge og vrake i henhold til det vi mener vil gi best resultat i hvert enkelt tilfelle. Det er denne metoden som har gitt opphav til noen av de beste Nordiske e-handelsløsningene.

Noen av de menneskene og løsningene vi har lekt godt med tidligere er:

For betalingsløsninger:


Klarna ble etablert i Stockholm i 2005 med en målsetning om å tilby kunder og butikker en friksjonsfri online betalingsløsning som vil gi dem anledning til å samhandle så sikkert og enkelt som mulig. Klarna gjør dette ved å la kunden motta varene først og betale etterpå, mens selskapet selv tar risiko for kreditt- og svindel overfor butikken.

DIBS er Nordens ledende uavhengige leverandør av sikre, funksjonelle og innovative betalingsløsninger for handel via internett, og håndterer daglig ca 14 000 kunders transaksjoner. DIBS har drevet med betaling på internett siden 1998, vi har derfor opparbeidet oss en betydelig kompetanse innen betaling på internett og driver utelukket med e-handel. Vi fokuserer på at kundene skal vokse sammen med oss, vi gjør derfor vårt ytterste for å kunne tilføre kunnskap og rådføre innen vår bransje.

Nets leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger i de nordiske landene, og har ambisjoner også i det europeiske markedet. Vår virkshomhet har hett Nets siden 2010, men vår historie går tilbake til 1968. Vi har mer enn 2000 engasjerte medarbeidere i åtte land, og fokuset vårt er rettet mot nye muligheter, teknologier og sikkerhet

Spekter Solutions in 2012 launched leasing as a payment option for companies with webshops or other self-service sales channels. WebOn is Spekter Solutions first implementation partner in Norway and can therefor now offer leasing in addition to other payment solutions such as card payments, invoice and account.
Stripe er den beste måten å ta betaling online og i mobile applikasjoner. Vi håndterer milliarder av dollar hvert år for fremtidsrettede selskaper over hele kloden. 

 

For search solutions:

Elasticsearch er en distribuert RESTful søk og analysemotor som evner å løse et økende antall brukersenarioer. I hjertet av Elastisk Stack lagrer du dine data, slik at du kan oppdage det forventede og avdekke det uventede.

 


Algolia ble etablert i 2012 og har som misjon å gjøre enhver utvikler og ethvert produktteam i stand til å bygge et konsumentvennlig søk.

 


For markedsføringsløsninger:


Apsis hjelper deg å ta vare på styrken i e-posten. Apsis tror på styrken, potensialet og mulighetene i e-postabonnement. Derfor utvikler vi tjenester som gjør at bedrifter og organisasjoner kan skreddersy kommunikasjonen med målgruppene sine

Bazaarvoice er et SaaS (Software as a Service) selskap som endrer sosial mediebruk i retning av sosial handel for verdens fremste globale merkevarer ved å muliggjøre autentisk kundedrevet markedsføring.

Apptus er Nordens ledende leverandør av teknologi for optimalisert og personlig brukeropplevelse i nettbutikker. Vi kombinerer erfaringer fra brukeradferd med kunstig intelligens for slik å veilede, informere og inspirere besøkende til å gjennomføre tilfredsstillende kjøp og dermed øke salget for butikken.


Lipscore.com er en utfordrer i markedet for produktanmeldelser og lanserte sine tjenester i starten av 2015. Selskapet har laget en av de mest effektive systemene for innhenting av ratings og reviews i verden. LipScopre er fortsatt et lite selskap, men alle må starte et sted!


Google Analytics lar deg måle den finansielle effekten av din markedsføring online, samtidig som verktøyet lar deg spore dine Flash, video og sosiale nettsteder og applikasjoner.

 

Integrasjoner
Bluestone har lang og dyp erfaring med integrasjoner mellom PIM og ERP og i vår kundebase er de aller fleste ERP systemer representert. Bluestone promoterer ingen systemintegratorer spesielt, men vil jobbe med alle avhengig av ERP valg og kompetanse.